Back

PLATFORMA ORATORIKA

Beneficiile platformei

Economisește timp

Înainte, repetam informații teoretice la fiecare curs, iar acest lucru îmi răpea din timpul exercițiilor practice

La îndemână oricând

Platforma de e-learning a preluat aceste informații în format text, audio și video și oferă acum oportunitatea cursanților de a se informa atunci când vor și de oricâte ori este necesar.

Feedback zilnic

Prin platformă, cursanții pot trimite zilnic exerciții în format video, audio sau text și primesc feedback în format video/audio sau text.

Acest mod de antrenament este foarte eficient iar implementarea tehnicilor a devenit mult mai rapidă.

Intimitate

Începutul studiului de Public Speaking este perioada cea mai delicată. Fiecare dintre noi are propriile sensibilități și vulnerabilități și avem nevoie de timp și intimitate să le înțelegem și să le acceptăm.

Platforma oferă intimitate și timp de înțelegere și acomodare cu noile tehnici și idei din metoda de Expresivitate a Vorbirii. Astfel, cursanții se simt în siguranță să experimenteze  în ritmul lor propriu.

Evoluția este mult mai eficientă și lipsită de sentimentele neplăcute pe care le-ar fi trăit dacă ar fi făcut primele exerciții de față cu ceilalți colegi.

beneficiile
platformei
oratorika

oriunde ai fi, beneficiezi de cursuri

Nimic nu se compară cu prezența fizică. Dar ceva, și încă ceva consistent, e infinit mai mult decât nimic. Vrei feedback de la trainer, sesiuni live cu un trainer? Nimic mai simplu. Găsești totul pe PLATFORMA ORATORIKA.

Câștigă claritate și eficiență!

Ai uitat ceva, vrei să îți clarifici o întrebare? Aceleași informații pe care ți le predă un trainer o singură dată la cursul live, acum le poți asculta ori de câte ori vrei.

Ai întrebări la care cursul nu a răspuns?

Platforma are modalități de comunicare rapidă cu trainerii iar dacă ajută comunitatea, vom reface materialele de curs și vom introduce și răspunsul la întrebarea ta cu creditele de rigoare.

Căștigă timp prețios! 

Nu trebuie să vii nicăieri pentru a vedea, asculta sau citi cursul acolo unde și când îl vrei. Timpul alocat predării tehnicilor s-a mutat online și astfel am câștigat timp în workshop-urile fizice.

Cauți ceva specific?

Cu atâtea informații te gândești că va fi greu să găsești ceea ce cauți. Materialele sunt bine structurate și astfel pot fi găsite imediat. Iar dacă totuși, nu găsești, aici suntem 🙂

beneficiile
platformei
oratorika

Ai nevoie de intimitate în studiu?

Simți că vrei să experimentezi și să repeți exercițiile zilnice în intimitate, dar fără a cheltui bugetul pentru sesiuni individuale? Platforma rezolvă această dorință. Poți repeta și evolua în ritmul tău. Nu vei fi judecat pentru timpul pe care ți-l iei pentru a-ți atinge obiectivele.

Vrei să știi dacă antrenamentul tău pe care îl faci online e corect?

Nu vei greși, pentru că prin platforma online poți trimite exercițiile zilnice în format video pentru a primi feedback video din partea trainerilor.

Ai nevoie de comunicare, de comunitate?

Vrei să nu te simți exclus, oriunde ai locui? Poți participa la discuțiile structurate pe teme din Forumuri alături de colegii de cohortă sau la sesiunile live online organizate de traineri.

Nu ai timp, intimitate acasă?

Timpul pentru familie e important pentru oricine. Majoritatea materialelor din platformă sunt și în format video sau audio și pot fi urmărite de oriunde, din metrou sau din mașină.

Ai impresia că studiul individual durează foarte mult?

Cum ziceam înțelegem că tipul de acasă e un timp prețios. Majoritatea exercițiilor zilnice durează în jur de 15 - 30 de secunde și chiar dacă vrei să îl repeți de mai multe ori pe zi, ceea ce este lăudabil, timpul total nu depășește mai mult de 10 minute pe zi.