Back

TERMENI ȘI CONDIȚII

 1. INFORMAȚII GENERALE

 

Această pagină vă prezintă termenii și condițiile pe baza cărora vă vom pune la dispoziție activitățile specificate pe website-ul nostru happyfreekids.ro prin intermediul achiziționării online de produse sau a unuia dintre serviciile noastre de abonament.

Vă rugăm să citiți cu atenție acești termeni și condiții înainte de a comanda orice produs de pe website-ul nostru sau înainte de a va abona la oricare dintre serviciile noastre.

Site-ul happyfreekids.ro, denumit în continuare happyfreekids.ro sau site sau website este administrat de

EXPRESIVITATEA VORBIRII SRL, cu sediul în Bucureşti, Sector 1, Str. Avionului, Nr 26, Biroul B, Et.1, înregistrată la ORC sub nr. J40/21395/21.12.2004, având CUI 17063658, prin reprezentant legal Alexandru Agarici.

Accesarea happyfreekids.ro presupune acceptarea în întregime a Termenilor și condițiilor utilizării website-ului. Recomandăm citirea cu atenție a acestora.

Ne rezervăm dreptul de a modifica Termenii și condițiile, fără o notificare prealabilă. Orice modificare va fi publicata pe site-ul happyfreekids.ro, urmând a intra în vigoare de la data publicării.

Vizitarea sau cumpărarea produselor de pe acest site implică în mod automat acceptarea acestor Termeni și condiții.

 

 1. PROPRIETATE INTELECTUALĂ

Întregul conținut al acestui site este protejat conform legii dreptului de autor și legilor privind drepturile de proprietate intelectuală.

Conținutul site-ului happyfreekids.ro este proprietatea EXPRESIVITATEA VORBIRII SRL. Orice folosire, parțială sau integrală, fără acordul scris al EXPRESIVITATEA VORBIRII SRL, a conținutului acestuia constituie o încălcare a Legii protecției drepturilor de autor nr. 8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe, cu modificările și completările ulterioare.

EXPRESIVITATEA VORBIRII SRL NU conferă dreptul utilizatorului de a modifica parțial sau integral site-ul web, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, vinde sau exploata site-ul în orice altă manieră fără acord.

Vizitatorul/ clientul nu va modifica, copia, distribui, transmite, afișa, publica, reproduce, transfera sau vinde orice fel de informație obținute prin intermediul acestui site.

Conținutul prezentului site, inclusiv, dar fără a se limita la logo, reprezentări stilizate, simboluri, imagini, fotografii, clipuri video, conținut texte și altele asemenea sunt proprietatea exclusivă a EXPRESIVITATEA VORBIRII SRL.

Este nepermisă copierea, distribuirea, publicarea, modificarea, completarea, utilizarea, expunerea, includerea, legarea, transmiterea, îndepărtarea însemnelor, fotografiilor, imaginilor, bucăților de text,

afișarea, vinderea etc. a conținutului datelor, informațiilor, fotografiilor sau altor informații găsite pe site, fără acord.

Niciun client/vizitator nu dobândește, prin utilizarea și accesarea acestui site vreun drept de utilizare a vreuneia dintre informațiile de pe site.

Niciun client/vizitator nu are dreptul de a utiliza un dispozitiv automat sau manual pentru a monitoriza materialele disponibile pe site.

 

 1. INFORMAȚII PRODUSE ȘI PREȚURI

EXPRESIVITATEA VORBIRII SRL încearcă să ofere clienților săi o descriere cât mai detaliată asupra produselor sale.

Prețurile afișate în cadrul acestui site sunt în RON și nu conțin TVA.

Prețurile afișate sunt valabile la momentul accesării paginii unde acestea sunt afișate, EXPRESIVITATEA VORBIRII SRL SRL rezervându-și dreptul de a le modifica oricând.

Prin efectuarea unei comenzi pe site-ul happyfreekids.ro vă obligați irevocabil să plătiți contravaloarea produselor comandate.

În acest sens vă informăm că, în cadrul procedurii de înregistrare a comenzilor dumneavoastră, veți fi redirecționați către site-ul colaboratorilor noștri în vederea colectării datelor necesare plății.

 

 1. COMANDA ȘI ÎNREGISTRAREA CA UTILIZATOR

Orice client care dorește acest lucru poate să se înregistreze pe site-ul nostru cu un simplu click pe butonul de înregistrare disponibil pe pagina de comandă și parcurgerea adecvată a pașilor solicitați în vederea înregistrarii.

Pentru înregistrare, vi se va solicita să vă introduceți numele, prenumele, adresa de email validă și o parolă.

Sunteți pe deplin responsabil pentru păstrarea în siguranță a parolei de acces precum și a oricărei informații privind înregistrarea, autentificarea și contul. Sunteți pe deplin responsabil pentru orice comandă și/sau plată efectuată prin utilizarea site-ului nostru din contul dumneavoastră.

O comandă poate fi plasată pe site și în cazul în care nu aveși cont activat. În acest caz, aveti obligația de a furnizare datele necesare (nume, prenume, adresă email, telefon etc.). Refuzul de a oferi datele necesare duce la imposibilitatea onorării comenzii.

Prin finalizarea comenzii, vă exprimați acordul implicat ca un reprezentant să vă contacteze prin orice mijloc disponibil (e-mail, telefon, whatsapp) pentru confirmarea comenzii.

 

 1. PLATĂ

Toate prețurile aferente produselor comercializate prin intermediul happyfreekids.ro sunt exprimate în RON.

Prin trimiterea comenzii, vă exprimați acordul de a primi factura în format electronic, prin intermediul poștei electronice la adresa de email menționată în comandă.

Puteți achita contravaloarea produselor astfel: • online, cu card bancar.

Tranzacția va fi procesată securizat, prin intermediul MobilPay. Carduri acceptate: Visa și MasterCard. • transfer bancar.

Pentru a va oferi securitatea plăților, toate plățile noastre sunt procesate în mod sigur de catre NETOPIA Mobilpay.

 1. ABONAMENTE

6.1 Informatii generale

Orice comanda sau solicitare de abonament primita reprezinta o oferta de cumparare din partea dvs. cu privire la anumite Produse, contra unui anume preț și este condiționată de acordul nostru.

Prin plasarea unei comenzi sau a unei solicitari de abonament pe website confirmați că sunteți major și aveți capacitate deplină pentru încheierea contractului/acordului în baza acestor termeni și condiții.

6.2 Durata abonamentului

Durata Contractului va fi cea a abonamentului dumneavoastra, dupa cum ați ales prin contul dvs. 6.3 Pretul abonamentului

Prețul pe care va trebui să îl achitați este prețul prevăzut pe website la momentul în care contractul intră în vigoare.

Facturile cu privire la plăți vă vor fi transmise dumneavoastră exclusiv în format electronic. Nu vom avea acces niciodată la și nu vom păstra detaliile privind cardul dumneavoastră de credit sau de debit.

 

 1. OFERTE

La discretia noastra, putem oferi Produse la prețuri reduse. Aceste oferte sunt valabile de la momentul introducerii pe happyfreekids.ro și până la data încheierii ofertei.

În cazul în care dumneavoastră ați plasat o comandă și prețul produsului comandat este ulterior diminuat sau redus în urma unei oferte speciale, va fi aplicabil prețul produsului de la momentul plasării comenzii dumneavoastră.

 

 1. RĂSPUNDEREA CONTRACTUALĂ

Utilizatorii site-ului utilizează acest site pe risc propriu. Nu acordăm garanție pentru utilizarea site-ului, neputând garata că serverele de găzduire nu conțin viruși. Nu putem fi făcuți responsabili pentru eventuale prejudicii cauzate de utilizarea site-ului sau de imposibilitatea accesării acestuia.

Prin crearea și utilizarea Contului, Clientul își asumă răspunderea pentru menținerea confidentialității datelor de cont și pentru gestionarea accesării contului.

Prin accesarea site-ului, crearea Contului, utilizarea site-ului, plasarea comenzilor, Clientul acceptă în mod expres și neechivoc termenii și condițiile site-ului în ultima versiune comunicată în cadrul site-ului.

Ulterior creării Contului, utilizarea conținutului echivalează cu acceptarea modificărilor intervenite asupr

a Termenilor și condițiilor site-ului și/sau a versiunilor actualizate ale Termenilor și Condițiilor Site-ului.

Acceptarea Termenilor și Conditiilor site-ului se confirmă prin bifarea checkboxului corespunzator din site și/sau prin trimiterea Comenzii și/sau prin efectuarea unei plăți online.

Ne rezervam dreptul de a suspenda sau restrictiona utilizarea Website-ului, indiferent de motive și nu vom fi responsabili în nicio situație pentru orice fel de suspendare sau restricționare a utilizării.

Nu vom fi responsabili pentru nicio inconsecventa, eroare (inclusiv eroare de redactare) sau omisiune de orice fel sau pentru efectele utilizarii Website-ului sau continutului acestuia.

De asemenea, nu suntem responsabili de utilizarea oricăror hyperlinkuri către alte site-uri web și nici pentru conținutul acestora.

Nu vom fi responsabili pentru niciun fel de prejudiciu determinat direct sau indirect de nerespectarea de catre dvs. a acestor termeni și condiții și/sau a contractului.

 

 1. LEGISLATIA ȘI JURISDICȚIA APLICABILĂ

Orice dispute cu privire la utilizarea site-ului va fi guvernată de legislația română și va fi adresată instanțelor competente din România.

Orice neînțelegere între noi și dvs. în legătură cu acești termeni și condiții va fi soluționată amiabil.

În cazul în care nu reușim să ajungem la un acord în această privință în termen de 30 de zile de la primirea unei notificari scrise din partea dumneavoastra cu privire la survenirea unei asemenea neînțelegeri, părțile vor supune chestiunea judecății în fata instanței competente de la sediul nostru social.

 

 1. PROCEDURA DE REZOLVARE A RECLAMAȚIILOR

Pentru orice informații referitoare la site sau orice solicitare/neclaritate/nemulțumire ne puteți scrie la contact@expresivitateavorbirii.ro.

Clientul declară că este de acord să nu facă publice aceste nemulțumiri (pe rețelele de socializare, media sau în orice altă modalitate) sub rezerva suportării daunelor cauzate pentru prejudiciul de imagine adus prin aceste acțiuni.

 

 1. MODIFICARI ALE TERMENILOR ȘI CONDIȚIILOR

Ne rezervăm dreptul de a efectua schimbări în orice moment cu privire la conținutul site-ului, termenii și condițiile de utilizare, fără a fi necesară o notificare prealabilă în acest sens, deși vom fi atenți să anunțăm clienții despre aceste modificări, iar asemenea modificari vor deveni aplicabile de la data publicării pe site.

 

Utilizatorul site-ului are obligația de a verifica în mod regulat termenii și condițiile de utilizare.

Dacă utilizatorul continuă să folosească site-ul, se consideră că este de acord cu modificările efectuate.

 

 1. DISPOZITII FINALE

Acest site este deținut de către EXPRESIVITATEA VORBIRII SRL, care vă oferă dreptul de a accesa și utiliza site-ul sub rezerva acceptării de către dumneavoastră a acestor Termeni și condiții. Accesând și utilizând site-ul vă oferiți automat și neechivoc acordul pentru respectarea Termenilor și condițiilor de pe sit